Translate

Translate

середу, 22 лютого 2023 р.

 


 Часом буває так, що ми живемо поряд з обдарованими, талановитими людьми і навіть не здогадуємося про це. Сьогодні хочемо розповісти вам про одну з таких людей.

Її звати Юля Добровольська. Вона проживає у с. Соколівка нашої громади та впродовж кількох років створює неймовірні картини алзмазною вишивкою... однією рукою. Юля родилася з важким діагнозом - дитячий церебральний параліч.

Незважаючи на життя дівчинки в чотирьох стінах, з обмеженими можливостями, її сім'я усіма способами намагалася зробити її світ цікавим та різноманітним. Так одного разу до рук майбутньої майстрині потрапив подарунок, який став для неї справжньою знахідкою, - картина зі стразами.

Із дня у день Юля черпає сили у святих образах, які найбільше любить викладати. У картинах вона відпочиває, радіє життю. З красивими пейзажами надихається любов'ю до тварин, які вдивляються на неї з її робіт.

Представники Крижопільської селищної ради (відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини, КЗ "Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради", соціальні служби, місцевий староста Хитрук О.А. та інші) давно звернули увагу на талант дівчини та на постійній основі її підтримують. Ви би тільки бачили, як Юля радіє їхнім візитам!

Підтримати творчість дівчини можете і Ви, придбавши за довільну суму картину Юлі "Дівчина на місяці". Ви у неї закохаєтесь, настільки вона прекрасна!

Придбати картину можна в КЗ "Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради". Радимо не зволікати, картини Юлі завжди швидко знаходять свого власника!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Архів блогу