Translate

Translate

четвер, 4 червня 2020 р.

Все, що душа довірила словам

     У Всесвітній день письменника в Інтернет-центрі Крижопільської центральної бібліотеки для бібліотечних працівників ЦБС відбулася творча зустріч з поетесою і прозаїком, авторкою книг для дітей та дорослих Наталією Василівною Корнівською. Хто хоч раз спілкувався з нею, той не забуде її благородне і натхненне обличчя, теплоту душі, проникливий погляд очей і головне - простоту й доступність. 
    В ході заходу присутні познайомилися з книгами авторки її життєвим та творчим шляхом. До уваги шанувальників творчості була представлена бібліотечна виставка під назвою «Все, що душа довірила словам». 
    На заході були присутні і мали можливість виступити: начальник відділу культури, молоді та спорту Крижопільської районної державної адміністрації Кройтор Оксана Василівна; учні недільної школи парафії Свято-Дмитрівського храму селища Крижопіль Стангрит Люба та Антон; читачі Крижопільської районної бібліотеки для дітей, учні 5 - А класу Крижопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Бологіна Поліна, Войтішар Олександра; художник – оформлювач книг Наталії Корнівської, викладач образотворчого мистецтва, завідувач відділу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Крижопільської школи естетичного виховання Зибіна Олександра Борисівна; директор Крижопільської централізованої бібліотечної системи Болюх Олена Борисівна. 
   Ведуча заходу - бібліограф-краєзнавець Крижопільської ЦБС Слободян Ліна Миколаївна. На згадку про зустріч відбулася традиційна фотосесія, лунали найкращі побажання молодій письменниці. Зустріч була теплою, жвавою і цікавою.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Архів блогу