Translate

Translate

понеділок, 16 вересня 2019 р.

Вчимося і читаємо, вчимось і перемагаємо


       В Інтернет - центрі районної бібліотеки відбувся КВК "Вчимося і читаємо, вчимось і перемагаємо" між учнями 9-Б і 9-В класів Крижопільської ЗОШ №1 І-ІІІст.,який організувала і провела бібліотекар юнацької кафедри Бабій М.В.. Після представлення ком анд капітанами розпочався запеклий бій, тільки ні, не кулаками, а в веселій, дружній грі. спочатку між собою в інтелектуальній грі змагалися капітани, далі для конкурсу розминки було запропоновано роботу з словниками. Під час пауз насолоджувались чарівним співом під гітару Слободян світлани.
особливо вразив екологічний конкурс на який із запропонованих "Нам з землею разом жити" слів потрібно було скласти вірші.
   Неабиякі здібності демонстрували і болільники обидвох команд поки ті готувалися до останнього конкурсу - домашнє завдання. Чудові інсценізації уривку із твору Шекспіра "Отелло ", і уривку із твору Квітка - Основ'яненко "Сватання на Гончарівці" завершували цікаву зустріч. По традиції заключне слово журі (директор ЦБС Болюх О.Б. та методист ЦБС Кондратюк Ю.В.). Обидві команди отримують подяки за гарну підготовку і слова вдячності вчителям Половко Н.М. і Мартинюк С.К., які активно вболівали і підтримували свої команди.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Архів блогу