Translate

Translate

пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

Ти пам’ятай, ніколи не забудь…


15 березня 2019 року рамках відзначення 75-ї річниці визволення Крижопільщини від німецько-фашистських загарбників у Крижопільській центральній районній бібліотеці було організовано бібліотечну виставку літератури «Ти пам’ятай, ніколи не забудь…».
І. Розділ «Ви повернули нам життя» присвячений крижопільчанам, учасникам штурму Берліна, а також спогадам ветеранів про визволення рідного краю від німецько-фашистських загарбників.
ІІ. Розділ «І пам’ять про війну нам залишає книга» - присвячений Героям Радянського Союзу Бичковському О.А. та Сміщуку Р.С., та партизанам і підпільникам, які діяли на території нашого району.
У ІІІ. Розділі «Доля з автографом війни» представлені світлини з фронтового життя Романа Семеновича Сміщука, Грамота Героя Радянського Союзу Олега Анатолійовича Бичковського, а також листи з фронту.
Ми запрошуємо всіх, хто цікавиться історією нашого краю, познайомитися з бібліотечною виставкою літератури, яка представлена в Інтернет-центрі районної бібліотеки і діятиме з 15 по 18 березня 2019р.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Архів блогу