Translate

Translate

вівторок, 11 листопада 2014 р.

11 листопада 2014 року в приміщенні Інтернет – центру Крижопільської районної бібліотеки відбувся семінар-нарада по плануванню роботи на 2015 рік «Планування: стратегія і тактика 2015» для працівників централізованої бібліотечної системи. Методист ЦБС Дробот К.М. ознайомила учасників семінару з пам’ятними та ювілейними датами, які будемо відзначати в 2015 році, інноваційними формами популяризації літератури, рекомендовано впроваджувати новітні технології, Інтернет для задоволення запитів користувачів – дітей, юнацтва, дорослих.

Завдання та конкретні цілі діяльності бібліотек будуть спрямовані в 2015 році на розширення вільного доступу до інформації та знань, на залучення користувачів до читання, освіти, на задоволення соціальних, духовних та культурних потреб місцевої громади.
Були надані змістовні консультації по плануванню роботи на 2015 рік. Надано методичні та практичні рекомендації по написанню звіту про роботу бібліотеки за 2014 р.

Обмінялися досвідом  завідуючі бібліотек Павлівського с/ф Рутковська Ю.В; Куницького с/ф Юрєва Т.М; Радянського с/ф Тегзе Л.Г.  про розвиток сільських бібліотек, як інформаційних та культурних  центрів.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Архів блогу