Translate

Translate

пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Щасливого вам плавання, в океані дорослого життя

Летять роки, немов пташина зграя     

Пливуть роки потоком бурних рік,
І мчать вони холодними вітрами
Біжать мільйонами стежинок і доріг
Як хочеться сказати: зупинись!....
    Такими словами було розпочато захід  у районній бібліотеці на який запросили учнів 11-А класу Крижопільської ЗОШ І-ІІІ ст.№1
     Саме з цим класом було проведено безліч заходів як у школі, так і в бібліотеці. Остання зустріч «Щасливого плавання в океані дорослого життя» обіцяла їм здійснити мандрівку в безтурботну пору юності. Для цього вони мали стати членами двох екіпажів і зіграти гру «Два кораблі». За мить приміщення Інтернет – центру перетворилося на палубу, де з’явилися капітани, боцмани, лоцмани, зв’язківці, коки та юнги. І кожен мав для команди виконати якесь завдання. А в перервах між конкурсами присутні насолоджувались співом Гаврильчук Зої.
 Бібліограф бібліотеки Міхалаш Ю.М. підготувала підбірку літератури «Твоя пофесія», а Бабій М.В. інформаційний дайджест «Крок на зустріч професії» та листівку «ТОП – 10  найбільш рідкісних професій».

     По завершені традиційне чаювання і напутні слова: « Щасливого вам плавання, в океані дорослого життя».










       Бібліограф бібліотеки Міхалаш Ю.М. підготувала підбірку літератури «Твоя пофесія», а Бабій М.В. інформаційний дайджест «Крок на зустріч професії» та листівку «ТОП – 10  найбільш рідкісних професій».
     По завершені традиційне чаювання і напутні слова: « Щасливого вам плавання, в океані дорослого життя».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Архів блогу