Translate

Translate

вівторок, 15 жовтня 2013 р.

"Книга.Молодь.Інтелект"

  з 8  по 10 жовтня 2013 року в м. Луганську проходив VІ. Форум молодих бібліотекарів "Книга.Молодь.Інтелект". На пленарних засіданях було обговорено питання щодо розвитку бібліотек, молодь і новітні технології,  молодіжні бібліотечні ініціативи, сучасні ІТ технології в контексті публічної бібліотеки та інші.




 


 

   Модераторами пленарного засідання були: Шевченко І.О. - президент Української бібліотечної асоціації, Новак Н. - кординатор по роботі з партнерами програми "Бібліоміст"; Красовьська - Іграс Магдалена - фахівець з навчань Програми розвитку бібліотек в Польші, Суська Каої бібліотеки будинку культури в польській громаді Лазиска та інші.


   У форматі Pecha Kucha  "Бібліотека - центр громади" було презентовано 21 успішний проек, втілених молодими бібліотекарями, серед яких було презентовано проект "Даємо крила" бібліотекарем з питань інформатизації Крижопільської районної бібліотеки Дробот К.М..

  Бібліотекар брав активну участь у творчі майстерні "ІТ технології в бібліотеці: використовуємо задля промації читання" тренерами яких були фахівець з бібліотечних ІТ технологій Національної бібліотеки Латвії Інданс Іварс, Коган Олександр - бібліотекар відділу біотечно - інформаційних технологій Центральної дитячої бібліотеки ім. В.Стефаника.

1 коментар:

  1. Молодці так тримати і на далі, молоді спеціалісти несуть нові знання , і нове світобачення бібліотечної професії

    ВідповістиВидалити

Архів блогу