Translate

Translate

пʼятниця, 19 січня 2024 р.

#Новинкацікава

Шановні користувачі!
Знайомство з новими книгами, які надійшли до нашої бібліотеки, продовжується. Сьогодні пропонуємо вашій увазі книгу Ольги Саліпи «Будинок на Аптекарській».
Ольга Ігорівна Саліпа – українська письменниця. Народилася 12 квітня 1986 року у Гусятині Тернопільської області у сім’ї вчителів. Вірші почала писати з семирічного віку. Працювала журналісткою на телебаченні, редакторкою обласного тижневика на Сумщині. 2020 року її роман «Оля» про Ольгу Кобилянську здобув 1-шу премію літературного конкурсу «Коронація слова».
«Будинок на Аптекарській» - новий роман Ольги Саліпи.
У Хмельницькому за дивних обставин помирає антиквар. Його донька, яка багато років не бачила батька, мимоволі опиняється у вирі кримінальних подій: викрадення людей, обшуки у батьковій квартирі й магазині, навіть убивства. Усі ниточки злочинів ведуть до старого будинку аптекаря Деревоєда, що жив у місті понад століття тому. Багато років стіни цього будинку приховують таємницю, яка колись змінила хід історії. А той, хто її розгадає, володітиме світом.
Проскурівський істеблішмент, масони, влади, що змінювала одна одну, убивства євреїв, поляків-націоналістів, відомі історичні постаті… І будинок, який знає про все…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Архів блогу